V Poprade nájdené ukradnuté oblečenie. Odcudzené drahé pracovné nástroje. Vznesené obvinenie v prípade krádeže v stávkovej kancelárii v Prešove

07.09.2013 Celý región

V Poprade nájdené ukradnuté oblečenie
Včera /05.09.2013/ v skorých ranných hodinách boli nájdené veci, u ktorých na základe doposiaľ vykonaných úkonov v rámci vyšetrovania bolo zistené, že majú pochádzať z krádeže, ku ktorej došlo v predajni vo Vysokých Tatrách, v časti Starý Smokovec, a to v novembri minulého roku.
Veci boli v igelitových vreciach a doposiaľ neznámy páchateľ ich zahodil za plot jedného z rodinných domov v Poprade. Pripomeňme, že v prípade bolo začaté trestné stíhanie pre zločin krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci, kde štyria páchatelia vykonali krádež vlámaním do predajne, pričom ukradli značné množstvo rôzneho oblečenia a spôsobili svojím konaním celkovú škodu vo výške viac ako 85.000,-Eur.

Odcudzené drahé pracovné nástroje
Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade začal včera /05.09.2013/ trestné stíhanie pre prečin krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci, ku ktorej došlo v nočných hodinách zo stredy /04.09.2013/ na štvrtok /05.09.2013/.
Doposiaľ neznámy páchateľ z nákladného motorového vozidla zaparkovaného v Poprade, na Ul. Francisciho ukradol značné množstvo pracovného náradia. Išlo o rôzne druhy kladív, klieští, brúsiek, vŕtačiek, píl a ďalšieho drobného náradie. Zlodej spôsobil spoločnosti so sídlom v Poprade, krádežou škodu vo výške 4.600,-Eur a škodu poškodením vo výške 600,-Eur.

Vznesené obvinenie v prípade krádeže v stávkovej kancelárii v Prešove
30 ročnému Prešovčanovi bolo včera /05.09.2013/ vznesené obvinenie z prečinu krádeže, ku ktorej došlo koncom júna tohto roku v jednej zo stávkových kancelárii Prešove.
Obvinený muž sa mal po prekonaní zámku na vstupných dverách dostať do priestorov kancelárii, z ktorých ukradol mobilné telefóny, ohňovzdornú skriňu s finančnou hotovosťou a rôzne žreby. Celková škoda, ktorá vznikla spoločnosti konaním obvineného bola vo výške 1.200,-Eur. Polícia muža umiestnila do cely policajného zaistenia a bol podaný návrh na vzatie do väzby.
 
Nález granátov počas výcviku služobných psov
Počas včerajšieho /05.09.2013/ výcviku služobných psov v lesnom poraste zv. Dlhonec, v katastrálnom území obce Vyšný Komárnik, okr. Svidník bola nájdená munícia.
Išlo o 10 kusov mínometných granátov, pochádzajúcich z obdobia II. svetovej vojny. Miesto nálezu bolo zaistené hliadkou Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Svidníku, samotná munícia bola zaistená pyrotechnikom .
 

Vyberte región